One-stop service om stilstand tot een minimum te beperken

Om de dienstverlening compleet te maken biedt Van Eck niet alleen een perfect product aan, maar ook de daarbij behorende uitstekende service. Een service die erop gericht is om stilstand van voertuigen tot een minimum te beperken. Het serviceteam bestaat uit hooggekwalificeerde mensen die met veel gedrevenheid streven naar een optimale klanttevredenheid. Door een goed contact met onze klanten zijn wij in staat een service te verlenen die precies afgestemd is op de wensen en behoeften van onze klanten.

Servicevestigingen op A-locaties
Van Eck heeft een tweetal servicevestigingen op A-locaties. In Lexmond, direct aan de A27 en op de luchthaven Schiphol. Onze servicevesting in Lexmond is gevestigd in een modern bedrijfspand op een goed bereikbare nieuwe locatie, direct aan de afslag Lexmond van de snelweg A27. De vestiging op de luchthaven Schiphol is gevestigd in het Truckworld verzamelgebouw. Truckworld is een uniek concept in de vervoersbranche. Het is een totaaloplossing voor alle vervoersvraagstukken van klanten waarbij acht verschillende ondernemers doen waar zij het beste in zijn. Voor de vervoerders is er veel tijdwinst te behalen als ze de truck-combinatie of bestelwagen op één adres kunnen afleveren. De klant krijgt een compleet aanbod van transportgeoriënteerde activiteiten.

Een aantal onderdelen uit het Van Eck Service programma:

Onderhoud en reparaties
Door een nauwe samenwerking met onze nieuwbouw afdeling in Beesd en de jarenlange ervaring op het gebied van carrosserieën en chassis kunnen alle voorkomende werkzaamheden verricht worden. Ook op koeltechnisch gebied kunnen wij u van dienst zijn. In de werkplaatsen beschikken wij over een deskundig team en over alle faciliteiten die nodig zijn voor het onderhouden en repareren van alle merken

Keuringen
De geautoriseerde testfaciliteiten voor keuringen voldoen aan de eisen van overheidsinstanties. Van Eck is volledig geaccrediteerd voor het verrichten van APK keuringen van getrokken materieel, STEK keuringen van de koelunit en LPK keuringen van de laadklep. Door keuringen te combineren met een preventief periodiek onderhoud kan een minimale doorlooptijd gerealiseerd worden

Overzetters
Een Van Eck carrosserie die de motorwagen overleeft komen wij in de praktijk veelvuldig tegen. Een milieu verantwoorde mogelijkheid  is om de carrosserie een tweede leven te geven op een nieuwe motorwagen. Jaarlijks zetten wij veel carrosserieën over die daarna weer perfect hun functie kunnen blijven vervullen. Het  overzetten wordt veelal gecombineerd met een grondige opknapbeurt van de aanhanger. Op het oog worden dan geheel nieuwe combinaties afgeleverd tegen een duidelijk ander investeringsbedrag

Aanpassingen
Wij kunnen aanpassingen aan uw voertuigen perfect  voor u verzorgen. U kunt hierbij denken aan het inkorten van een bestaande carrosserie, het preparen van uw carrosserie voor een nieuwe toepassing, het bijplaatsen van extra assen of het monteren van een laadklep.

Spuitwerk en reclame
In Lexmond beschikt Van Eck over een spuiterij waar niet alleen schades bijgewerkt kunnen worden, maar waar uw voertuig ook geheel kan worden voorzien van nieuwe lak. Daarnaast beschikken wij over een atelier waar uw belettering, huisstijl en/of reclame-uiting wordt ontworpen en klaar gemaakt wordt voor uw voertuig.

Planmatig onderhoud
De laatste jaren boekt Van Eck veel succes met het invoeren van klantspecifiek planmatig onderhoud. Helemaal afgestemd op de inzet en de mogelijkheden van de klant wordt een onderhoudsplan gemaakt dat ervoor zorgt dat het wagenpark in topconditie is én blijft. Naast formele keuringen als APK, LPK en STEK bestaat het planmatig onderhoud uit beurten met behulp van speciaal samengestelde checklijsten. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid dit uit te breiden met die specifieke zaken die voor uw bedrijfsvoering succesbepalend zijn.

Mobiele servicedienst
Met onze mobiele servicedienst kunnen service en reparaties verricht worden op locatie. Hierdoor is stilstand of handling tot een minimum beperkt en is de continuïteit zo goed mogelijk gewaarborgd.

24-uurs service
Omdat storingen of schade aan materieel op ieder moment van de dag kunnen voorkomen, is Van Eck dag en nacht, 365 dagen per jaar bereikbaar.

Ons gekwalificeerde team biedt u 24-uurs service. U kunt ons bereiken op ons algemene telefoonnummer:

Van Eck Service en Reparatie (Lexmond), Telefoon 00 +31 (0) 347 341 754

Van Eck Airport Services (Schiphol), Telefoon 00 +31 (0) 20 405 45 57

Haal en breng service
Om u compleet te ontzorgen komt de service letterlijk bij u aan de deur. Met plezier komen wij uw voertuig bij u ophalen en brengen het weer netjes terug als de opdracht uitgevoerd is.

Verhuur
Van Eck beschikt over een compacte vloot met huuropleggers, primair gericht op het bieden van  vervangend vervoer tijdens reparatie van voertuigen van onze vaste klanten.