Carrosserie- en trailerbouwers nemen in 2013 niet deel aan beurzen

“In de afgelopen jaren is het aantal beurzen sterk toegenomen waardoor het aantal deelnemers en bezoekers versnipperd is geraakt. Dit heeft tot gevolg gehad dat de kwaliteit en het aantal bezoekers per beurs sterk is gedaald”, aldus Hans Weerheim, woordvoerder van een groep carrosserie- en trailerbouwers.

Een groot aantal van de carrosserie- en trailerbouwers uit Nederland heeft het initiatief genomen collectief op te trekken met als doel de kwaliteit van de beurs waaraan wordt deelgenomen weer op goed niveau te krijgen. Met de buitenlandse trailerbouwers en toeleveranciers wordt momenteel nog overleg gevoerd over de gezamenlijk te volgen strategie. Een aantal heeft zich al aangesloten.

Deze groep carrosserie- en trailerbouwers heeft besloten om in 2013 aan geen van de transport gelieerde vakbeurzen die in Nederland georganiseerd worden deel te nemen. Dit zijn, onder andere, de Carrosserie Vakdagen Hardenberg, Gorinchem en Venray. Daarnaast bereidt zij een collectieve strategie voor het jaar 2014 en de daarop volgende jaren voor. Zodra hierover meer bekend is, volgt hierover nader bericht.  

De volgende bedrijven hebben zich gecommitteerd aan dit besluit:Broshuis, Burg / LAG, Burgers Carrosserie, CombiGroep, Container Quicklock, Douma, D-TEC, Van Eck, Floor Trailers, GS Meppel, Heiwo, Hertoghs Carrosserieën, HRD, Jumbo / Groenewegen, Knapen, Kraker Trailers, Lako Wegtransportmiddelen B.V., Nooteboom, Pacton, Van der Peet, Tracon Ecocombi, VSE, WEB Trailer, Van Zandwijk 

Voor meer informatie kunt u reactie sturen naar info@trailerbeurzen.nl