Nieuws

Van Eck levert 17 luchtvrachttrailers aan Japanse klant

Trailerfabrikant Van Eck heeft onlangs zeventien luchtvrachttrailers afgeleverd aan de veelzijdige Japanse logistieke dienstverlener TransWeb. “We vonden Van Eck op internet, bezochten ze op de IAA en na enkele vervolgafspraken hebben we diverse trailers besteld. De nieuwe order van zeventien stuks komt zo snel mogelijk de weg op in ons land”, aldus Takeshi Maesawa, president […] Lees verder»


Van Eck Trailer in Japan ingewijd met sakeritueel

De eerste Van Eck Trailers in Japan zijn op een bijzondere manier ingewijd in Japan. Een speciaal sakeritueel werd uitgevoerd door volledig om de trailer heen een fles met Sake leeg te gieten. Het ritueel werd afgesloten met een rituele buiging. Door middel van dit ritueel wordt gevraagd om een behouden en veilige vaart. Sake […] Lees verder»


15 luchtvracht trailers voor Brinkman Trans Holland

Afgelopen week leverde Van Eck de eerste luchtvrachtkoeltrailers van een order van 15 stuks aan Brinkman Trans Holland. De 3 assige koelopleggers zijn uitgevoerd met rollenbaansysteem, een laadklep en een ATP certificaat type FRC. Het voertuig is tevens voorzien van een Thermo King koelmachine type SLX-e 300-50. Gunstige CO2-footprint Brinkman uit Emmen gaat met de […] Lees verder»


Duurzaam overzetproject voor Spiess

Een Van Eck carrosserie overleeft regelmatig de motorwagen. Zo ook bij de firma Spiess Transport International GmbH uit Ertinger (Duitsland). Bij Van Eck Trailerherstel hebben wede carrosserie  een tweede leven te geven op een nieuwe motorwagen.  Het  overzetten is tevens gecombineerd met een grondige opknapbeurt  van de aanhanger. Zo heeft de firma Spiess eigenlijk  een nieuwe combinaties afgeleverd gekregen tegen […] Lees verder»


Polyester repareren is een vak

Polyester repareren is een vak Schade aan een koeltrailer heeft vaak uiteenlopende gevolgen. De opbouw dreigt aan isolatiewaarde te verliezen en vereist daarom kundig personeel. Tim de Jong van Aftersales Truck Magazine bezocht ons en bekeek hoe het herstel van polyesterschades in zijn werk gaat. Middels de onderstaande link kunt u het gehele artikel lezen: […] Lees verder»


Dubbeldeck Luchtvracht Trailer voor klant uit Japan!

Dubbeldeck Luchtvracht Trailer voor klant uit Japan! Van Eck levert een op maat gemaakte Dubbeldeck Luchtvracht Trailer voor Trans Web Co, Ltd in Japan. Een bijzondere innovatie die niet eerder op de wereldwijde transportmarkt te zien is geweest. Trans Web Co, Ttd en Van Eck kwamen 6 jaar geleden met elkaar in contact. 2 jaar […] Lees verder»


Van Eck levert 20 stuks luchtvrachttrailers aan Arthur Welter Transports Sàrl

Van Eck levert 20 stuks luchtvrachttrailers aan Arthur Welter Transports Sàrl Afgelopen maand leverde Van Eck aan Arthur Welter Transports Sàrl 10 luchtvrachtkoeltrailers met ATP-certificaat. Komende maand levert Van Eck nog eens 10 mega schuifzeiltrailers voor het vervoer van luchtvrachtpallets. Arthur Welter Transports Sàrl is een transportonderneming uit Luxemburg en is ruim 50 jaar een […] Lees verder»


Van Eck presenteert op de RAI een koeltrailer met innovatief laad- en lossysteem

Van Eck presenteert op de RAI een koeltrailer met innovatief laad- en lossysteem Op de BedrijfsautoRAI 2015 presenteert Van Eck een innovatieve koeltrailer met een volledig geïntegreerd kettingbaansysteem waarmee de 26 ton aan lading in 3,5 minuut geladen of gelost kan worden. Het voertuig is ontwikkeld en geproduceerd voor de Farm Trans Group, gevestigd in […] Lees verder»


Effecktief uit de brand geholpen!

Afgelopen week hielpen wij onze klant Jansen Transport uit Urk met een brandschade op de achterdeuren. Vanwege onze expertise in trailerherstel hebben wij de klant snel uit de brand kunnen helpen. In plaats van het bestellen van nieuwe achterdeuren, waar altijd een lange levertijd op zit, hebben wij de verbrande deuren kunnen herstellen op onze […] Lees verder»


Transfrigo biedt u eigen servicecontracten

  Transfrigo was in 1966 één van de eerste Carrier dealers in Nederland. Carrier heeft Van Eck en andere dealers dit jaar medegedeeld dat zij de uitvoering van haar servicecontracten in eigen beheer gaat uitvoeren. Dit vanwege de teruggang van het werk in de markt. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u graag met […] Lees verder»