Stagiairs zijn meer dan welkom

Van Eck heeft altijd behoefte aan jongen mensen met een frisse blik en goede ideeën. Als Europese nichespeler in de trailerbusiness zijn wij voortdurend op zoek naar stagiairs die graag hun schouders eronder willen zetten. Of je een opleiding (v)mbo, hbo of wo volgt, bij ons is er altijd ruimte voor stagiairs met initiatief, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Afstuderen: een leerzame eindsprint
De transportsector verandert snel en daarmee ook de markt van de trucks- en trailers. Van Eck is één van de bedrijven die daarin het voortouw neemt. Voor een afstudeerder valt er bij ons dan ook heel wat te ontdekken en te onderzoeken.

Voorstel voor een stage of een afstudeeropdracht
Een stage of een afstudeeropdracht is een unieke gelegenheid om met onze organisatie kennismaken en de Europese transport- en trailermarkt. Heb jij een voorstel voor een boeiende stage bij Van Eck? Of heb je een goed idee voor een interessante afstudeeropdracht? Dan willen we graag kennis met je maken.

Mail ons
Voor meer informatie over stage- en afstudeermogelijkheden stuur je een e-mail naar de afdeling Personeel & Organisatie. Vermeld daarin welke opleiding je volgt, waarom je graag een stage of afstudeeropdracht wilt doen bij Van Eck en naar welk onderwerp of welke richting je voorkeur uitgaat. Heb je zelf al een uitgewerkt idee voor een onderwerp, dan ontvangen wij dit uiteraard graag.